ontwerp & realisatie: www.ouwerkerkcommunicatie.nl.

Avondprogramma Koningsdag start om 20:30 uur

27 april 2017

In tegenstelling tot wat in het programmaboekje staat, is de start van het avondprogramma om 20:30 uur (niet om 20:00 uur)


Fakkelspeldjes verkrijgbaar!

14 april 2017


Vanaf Koningsdag tot en met 5 mei zijn er Fakkelspeldjes verkrijgbaar bij:
De Boom in de Langstraat
Modehuis Elferink
of bij Galerie Brasserie 1703 in de Molen.
Prijs: 2 euro per stuk.


Open "koninklijk"Podium

11 april 2017

Traditie getrouw is er de avond een optreden van Het Wiehes Cabaret. Daaraan voorafgaand is er dit jaar een optreden van Popkoor Fitis. We willen een avond vol entertainment van maken. Dus wil je graag laten zien wat jij/jullie kunnen? Bijv. een dansje, goochelen, zingen, cabaret of andere kunsten, dan heb je nu de gelegenheid. Grijp je kans. Schroom niet en geef je op bij Gerben Bentum van Eet- en drinklokaal De Slinger.


Tentoonstelling rondom de 50ste verjaardag van Koning Willem Alexander in de Nicolaaskerk.

05 maart 2017

Naar aanleiding van de vorige oproep m.b.t. tentoonstelling met attributen rond het jaar 1967 (geboorte jaar Koning Willem Alexander) op Koningsdag in de Nicolaaskerk zijn al wel kopjes, bekers, naamschildjes etc. aangemeld.

Maar we zijn ook nog op zoek naar grotere voorwerpen zoals bijv:
- Een bromfiets.
- Auto s uit de jaren 60
- Een TV een radio.
- Een kinderwagen
- etc.,etc.,etc.

Ook zijn wij op zoek naar publicaties rondom de geboorte van de Koning en trommeltjes, bordjes en andere voorwerpen die toen uitgegeven zijn.
Misschien komt er wel iets in gedachten bij u boven borrelen uit die tijd. Over zijn geboorte, hoe ging het toen in Wijhe? Wij hopen met uw hulp er een geslaagde tentoonstelling van te kunnen maken.

Mocht u iets hebben: neem dan vooral contact met ons op, en maak ons blij. Mw. Dientha van Munster: 0570-523440 (of 06-28973015)
Mw. Riny van der Kolk: 0570-523454 (of 06-22242971)


Volg ons ook op facebook en Twitter!

05 maart 2017

We zijn ook te vinden op facebook onder "Verenigd Comité Wijhe" en Twitter


Tentoonstelling rondom de 50ste verjaardag van Koning Willem Alexander in de Nicolaaskerk

29 januari 2017

Traditioneel organiseert het VC Wijhe tijdens Koningsdag een tentoonstelling in de Nicolaaskerk. Ook dit jaar zouden we dat graag weer voor elkaar willen maken. Maar daar hebben wij uw hulp bij nodig. Onze Koning hoopt dit jaar 50 jaar te worden. We zijn daarom op zoek naar voorwerpen, krantenknippels e.d. uit dit jaar. (1967). Denk daarbij bijvoorbeeld aan een oude brommer zoals een Zundapp, kinderwagens, keukengerei e.d.
Ook zijn wij op zoek naar publicaties rondom de geboorte van de Koning en trommeltjes, bordjes en andere voorwerpen die toen uitgegeven zijn.
Misschien komt er wel iets in gedachten bij u boven borrelen uit die tijd. Over zijn geboorte, hoe ging het toen in Wijhe?
Wij hopen met uw hulp er een geslaagde tentoonstelling van te kunnen maken.

Mocht u iets hebben: neem dan vooral contact met ons op, en maak ons blij. Mw. Dientha van Munster: 0570-523440 (of 06-28973015)
Mw. Riny van der Kolk: 0570-523454 (of 06-22242971)


Foto tentoonstelling Nicolaaskerk

16 april 2016

Wijhenaren gefotografeerd door ..... Jan van Aefst

Als burgers van Wijhe was u van ons gewend spullen voor de Tentoonstelling naar de Nicolaaskerk te brengen, maar dit jaar hoeft u niets te brengen, alleen maar te komen kijken. Hoe mooi is dat!
Het wordt heel verrassend, en beslist de moeite waard. Laat deze kans niet voorbij gaan,en loop de Nicolaaskerk op Koningsdag binnen. U bent van harte welkom!

De Fototentoonstelling zal rond 10.45 uur officieel geopend worden door mevr. M. Veenstra-Oving.

Maak kans op fotoshoot door Jan van Aefst.
Tijdens de Foto Tentoonstelling op Koningsdag kunt u mee doen aan een prijsvraag/puzzel.
De 3 prijswinnaars kunnen een portret foto winnen gemaakt door Jan van Aefst.

De foto's die in de Nicolaaskerk hangen kunnen aangeschaft worden voor 15,- euro.


Meidenvoetbal in Wijhe

16 april 2016

Dit jaar is Wijhe 92 aanwezig op de koningsmarkt om het meidenvoetbal onder de aandacht te brengen. Op het plein tussen de Nicolaaskerk en de Waag staat een pannaveld waar iedereen die zin heeft om even te voetballen terecht kan. Tevens wordt er door de al voetballende dames en meisjes getoond wat zij door de jaren heen geleerd hebben op voetbalgebied. Bij de kraam kun je meer informatie krijgen over het meidenvoetbal bij Wijhe 92.


De "verhalenwagen".....

16 april 2016

Wie wordt er niet nieuwsgierig om eens een kijkje te nemen in deze prachtige Pipowagen waar Mamalou verhalen vertelt. Dat wil je zeker niet missen!
Locatie: naast de Nicolaaskerk.


Koningsloop

16 april 2016

deze gaat dit jaar om organisatorische redenen helaas niet door.